Blog dels alumnes i professors de 1r, 2n i 3r d'ESO

dimecres, 30 de març del 2016

Sortida a Madrid


La setmana del 8 de març, des del dimarts fins el divendres, els alumnes de tercer d'ESO van anar de sortida cultural a Madrid. 

Vam demanar a una alumne que ens digues quatre paraules sobre aquesta excursió.

"Ha estat una experiència meravellosament. Segurament em deixaré tantes coses a explicar, que el millor per reviure els moments de la sortida és xerrar entre tots nosaltres i així van sorgint els petits detalls que han fet que aquesta sigui una de les millors excursions que he fet mai." 






"Però intentaré resumir com va anar. El dimarts vam sortir de Lleida ben aviat, tot i la son la gent estava eufòrica al bus. A la tarda després de dinar vam arribar a Toledo, vam visitar el casc antic, la casa museu del Greco, la Catedral, la sinagoga del Tránsito, l’Alcázar i el museu Sefardí. Cansats però il·lusionats vam anar a sopar i a la nit com no no vam poder parar de planejar com aniria l'endemà. 

"Dimecres vam visitar Madrid, el Senat el vam trobar molt curiós, a part de veure gent que coneixem per la televisió, veure com s'articula tot l'entramat polític de l'estat és impressionat. Per la tarda visita guiada dels Àustries.  Vam tenir un moment per passejar per Plaza Mayor i fer una mica la nostra."  

"Dijous vam seguir les visites d'interès polític: el Congrés. Ens va rebre i explicar tot el funcionament la diputada Alícia Sánchez Camacho i el diputat Joan Capdevila. Per la tarda després d'un dinar molt bo vam anar al Museu Princesa Sofía,  al Museu del Prado i per culminar el dia el musical de El Rey León (aconsello tot el món anar-lo a veure, és genial!)."

"Finalment va arribar el divendres, vam fer un tour pel Santiago Bernabeu i vam tenir temps lliure per dinar i passejar pel parc del retiro. Tot seguit vam agafar el bus i vam dirigir-nos cap a Lleida, al principi tots parlàvem sense parar de que bé que ens ho havíem passat, però a mig camí la majoria ens havíem quedat adormits del cansament..."

"Així doncs amb tres paraules puc resumir-ho com: Una excursió inolvidable!"
Pilar Roig