Blog dels alumnes i professors de 1r, 2n i 3r d'ESO

dilluns, 13 de novembre de 2017

Sortida d'immersió lingüística

25 alumnes de 1r d'ESO estan gaudint d'una beca en un camp d'immersió lingüística d´anglès a Hornillos de Eresma a Valladolid. L'estada és d'una setmana en un camp de multiaventura on els alumnes fan classes d'anglès amb professorat nadiu i treballant diferents àrees. Els alumnes estan dividits en grups reduïts de nivell i treballen l'àrea anglesa des d'altres vessants com per exemple la geografica, ciència, estadística, cultural, etc

El programa consta de classes teòriques i pràctiques emprant eixos tranversals mitjançant la llengua anglesa. Alhora, disposa d'un programa d'activitats alternatiu on els alumnes poden fer esports, excursions i altres activitats lúdiques en tot moment acompanyats per professorat nadiu.

L'experiència no és tan sols enriquidora per l'adquisició de nou coneixements en llengua anglesa i altres matèries sinó que també ho és pel fet de poder-se relacionar amb altre alumnat que comparteix amb els nostres alumnes l'estada durant aquesta setmana.


Fotos del dimecres

Dimecres alguns alumnes de 1 ESO que estan participant en el curs d'immersió lingúística van visitar la ciutat de Valladolid. Acompanyants de professors i monitors van realitzar diferents activitats de coneixença de la ciutat, visitant llocs emblemàtics i contestant a les preguntes de les activitats proposades pels professors. Més tard i ja en el campament, van continuar les activitats organitades per aquest dia.

 
               Campo Grande

Plaça Major

Fotos del dilluns

Diumenge al vespre varem arribar i dilluns vam començar a fer les activitats. Després d´esmorzar ens van fer un test de nivell per posar-nos en grup en funció del nostre coneixement d´anglès. Ahir era el "dia de l'aigua" i vam fer tota una sèrie d'activitats vinculades a aquest element. Abans de dinar vam tenir una estona de temps lliure i després de dinar una estoneta més en la que vam poder practicar esports futbol, volley, ping pong ...

Tot seguit varem tornar a classe.

Per la tard, part de les classes solen ser a l'exterior on posem en pràctica alguns dels coneixements apresos durant el matí. Ahir vam anar al riu Eresma i després, en tornar a classe, vam fer experiments amb aigua.

Cap a les cinc vam berenar i després de berenar vam tenir una mitja horeta de temps lliure i tot seguit vam començar a treballar amb el Projecte que tenim que acabar i que és el motiu pel qual estem aqui en aquestes colònies d´immersió.

Vam estar treballant des de les sis fins a dos quarts de vuit de la tarda amb el Pepe i la Isabel. El treball es va fer en grups cooperatius i cada tarda hi dedicarem una estoneta. L'objectiu final és tenir-ho tot a punt per divendres en que el donarem per acabat.

En acabar aquest treball de projecte, temps per dutxar-se, trucar als pares i tenir una estoneta de temps personal fins dos quarts de nou hora d'anar a sopar.

Cada vespre tot just havent acabat de sopar tenim activitats , jocs, ball, cançons, karaoke, etc... I cap a dos quarts de dotze ... ja toca anar a dormir.

   

Fotos del diumenge