Blog dels alumnes i professors de 1r, 2n i 3r d'ESO

dilluns, 20 de novembre del 2023

Els drets dels infants a 2n d'ESO

Els nois i noies de 2n d'ESO han presentat als seus companys de primària una exposició completa sobre els drets dels infants, que han preparat amb molta dedicació a tasques globalitzades. A través d'aquesta iniciativa, han destacat la importància crítica d'aquests drets, subratllant com cada nen i nena té dret a ser tractat amb dignitat, a tenir una educació de qualitat, a expressar les seves opinions i a ser escoltat. 

La presentació va abastar una àmplia gamma de drets, des de l'accés a una nutrició adequada fins a la protecció contra la discriminació i la violència. Els estudiants van explicar amb claredat la rellevància de garantir aquests drets i com aquests són fonamentals per a un desenvolupament saludable i equitatiu de tots els nens i nenes, independentment de la seva ubicació geogràfica, condició socioeconòmica o origen ètnic.

Mitjançant exemples pràctics, van il·lustrar com aquests drets són aplicables en la vida quotidiana i com la seva preservació és responsabilitat de tots. Aquesta exposició no només ha proporcionat informació valuosa, sinó que també ha fomentat la reflexió i la consciència entre els companys de primària, impulsant-los a valorar i respectar els drets fonamentals de cada nen i nena, sent conscients del seu paper en la seva defensa i promoció. Podeu veure els diferents materials i jocs al hall del cole!